De MSP Contractset voor ICT Dienstverleners die jij nodig hebt!

Goed nieuws, er is nu een MSP Contract template set inclusief een eXperience Level Agreement (XLA). We hebben het afgelopen half jaar, in samenwerking met een jurist, hard gewerkt aan een set van documenten waar wij trots op zijn, geschreven in duidelijke taal en juridisch complexe taal vermijdend.

Daarnaast zien we dat veel bedrijven een Verwerkers overeenkomst opstellen en laten tekenen terwijl dit vaak helemaal niet nodig is. Ook deze uitdaging hebben we opgepakt. 

Welke templates krijg je allemaal in deze set:

eXperience Level Agreement (NTA 8038 Compliant!)
Algemene Voorwaarden inclusief alle vereisten van de GDPR (Verwerkers overeenkomsten opstellen is verleden tijd)
Template arbeidscontract (ISO Compliant!)
Privacy Statement website
Interne Privacystatement
Personeelshandboek (ISO Compliant!)
Samenwerkingsovereenkomst Freelancers / Externen (ISO Compliant!)

Veel ICT dienstverleners werken met verouderde SLA's die geschreven zijn in stroperige juridische taal en het resultaat zijn van veredeld knip en plak werk, toch? Zelf deed ik dit ook.

Nu Dxfferent ruim 1,5 jaar bestaat zag ik dat (bijna) elke ICT ondernemer zichzelf achter de oren krabt en stiekem wil stoppen met een lange en saaie SLA maar de tijd en (mentale) rust ontbreekt om hier goed voor te gaan zitten. Daarom hebben wij deze template set special voor ICT dienstverleners gemaakt en bieden wij deze nu te koop aan voor slechts €1500,-.

- Jasper van Horssen - CEO Dxfferent B.V.

MSP Contractset met 7 templates klaar voor jouw ict bedrijf!

Copyright © Dxfferent. All Rights Reserved

GRAB THE FORMULA

Enter your name and email to get instant access to the training

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close